• 欢迎您访问自学考试网!  今天是

微信咨询:  815747759

距 2020年 考试报名还有

距 2020年 考试日期还有

自考系统:

各市自考:

2018年自考英语《英语国家概况》冲刺练习(七)

2020-07-29 18:16:43 来源:自学考试网 点击:6 作者:小呗老师

2018年自考英语《英语国家概况》冲刺练习(七)

I. Read the following unfinished statements or questions carefully. For eachunfinished statement or question four suggested answers marked A, B, C andD are given. Choose the one you think best completes the statements or

answers the question.

1. All criminal trials are held in open court because the criminal lawpresumes the _____ of the accused until he has been proved guilty beyondreasonable doubt.

A. guilt

B. impartiality

C. innocence

D. honesty

2. The jury consists of ordinary, independent citizens summoned by thecourt: 12 in England, Wales and Northern Ireland, and ____ in Scotland.

A. 12

B. 13

C. 14

D. 15

3. People between the ages of _____ and 70 (65 in Scotland) whose namesappear on the electoral register, with certain exceptions, are liable forjury service and their names are chosen at random.

A. 18

B. 19

C. 20

D. 21

4. Youth Courts try most cases involving people under _____.

A. 17

B. 18

C. 19

D. 20

5. The Crown Court sits at _____ centers and is presided over by High Court

Judges, full-time Circuit Judges and part-time Recorders.

A. 91

B. 92

C. 93

D. 94

6. The main courts of civil jurisdiction in England and Wales are the County

Courts of which there are _____.

A. 270

B. 271

C. 272

D. 273

7. In Northern Ireland civil cases up to the value of £_____ are dealt with

in county courts.

A. 14,000

B. 15,000

C. 16,000

D. 17,000

8. There are _____ police forces in England and Wales, 8 in Scotland and one

(the Royal Ulster Constabulary) 9n Northern Ireland.

A. 40 B. 41

C. 42 D. 43

9. Police officers are not allowed to join ____ or to go on strike.

A. a club

B. a trade union

C. a political party

D. the army

10. There are about 130 prison establishments in England and Wales and some

20 in Scotland, many of which were built in the ____ century.

A. 16th

B. 17th

C. 18th

D. 19th

1. C 2. D 3. A 4. B 5. C 6. A 7. B 8. D 9. B 10. D

获取方案 OR 点我咨询 点我咨询 - 点我咨询

上一篇:2018年自考《秘书实务》精选案例分析及答案
下一篇:2018年自考英语《英语国家概况》冲刺练习(八)